Er du levende interessert i musikk og har god oversikt over hva som beveger seg på markedet? Hvorfor ikke dele kunnskapen din og dine synspunkter med andre mennesker som er interessert i det samme? I dag er det enkelt å lage hjemmeside, noe du kan lese mer om i denne artikkelen. Enten du foretrekker turer i friluft, lange og spennende reiser eller har kjæledyr som hobby, så har du en storartet mulighet til å dele dine tanker med andre mennesker som har den samme interessen.

Når du skal lage en musikkblogg er det naturligvis viktig at du har et litt sprekt tema og en klar plan over hva du vil presentere. Er det kun anmeldelser av ny musikk du ønsker å gjøre, og er det en spesiell sjanger du vil spesialisere deg innen? Kanskje ønsker du å skrive litt mer generelt om musikk? Kanskje vil du ha både anmeldelser og konsertopplevelser samtidig? Mulighetene er mange og når du har fått nettsiden din opp og gå er jo alternativene nærmest ubegrensede. Det kan være smart å avgrense seg litt, men det er som sagt ikke et must. Stien kan faktisk bli til mens den gåes også!

I dag er det mye enklere å drive en side som dette i forhold til tidligere. Årsaken til det er at musikken er mye mer tilgjengelig nå enn da, og vi kan jo for eksempel gi tjenester som Spotify æren for akkurat det. Når musikken kommer ut har du den for hånden umiddelbart og kan lytte ubegrenset til den og dermed komme med din vurdering. Det er enkelt, det er billig og det er morsomt – spesielt hvis du liker å lytte til musikk og har en god formidlingsevne.

Som et lite tips til slutt kan vi gi deg en spennende utfordring: på din hjemmeside kan du legge ut en link til en spilleliste på Spotify som du lager på grunnlag av dine anmeldelser! Det er et morsomt krydder og kanskje får du mange følgere der også etter hvert. Mulighetene er som sagt mange og det er bare oppfinnsomheten sin som setter grensene for deg.