Av og til sitter man hvileløst på et kontor og surfer rundt på nettet uten mål og mening. Og på slike dager hvor man ikke har noen planer med hva men leter etter ender det som regel opp med at man kikke på sladder om kjendiser og slike ting.

Det er noe besnærende med å sitte å lese slikt materiale og det er jo ikke fritt for at man skjemmes litt (men bare litt!). Spesielt blant musikere og skuespillere skjer det mye interessant nærmest daglig, og for oss som er interessert i musikk er dette naturligvis for krydder i hverdagen å regne. At Marilyn Manson blir slått ned og at en eller annen gitarist har fått seg ny dame… slike ting er kanskje ikke viktig, men det er tross alt med på å utvide allmennkunnskapen om dette faget. Så vi velger derfor å si at det har en viss relevans i hvert fall.

Siden vi har lenket til øverst er nokså fersk pr. i dag, og viser lovende tegn når det kommer til nyheter og sladder om kjendiser, morsomme videoer og så videre. Slike sider får man jo tross alt ikke nok av og man er nødt til å ta det for det det er: nemlig lettbeint underholdning, som de sier i Radioresepsjonen.

Så kort fortalt anbefaler vi at du merker deg denne siden og stikker innom den med jevne mellomrom – det er alltid festlig å lese litt godt gammeldags sladder sett med norske øyne – og alt er gratis! Ingen håpløse betalingsnettsider som er vanskelige å manøvrere i, men tvert i mot bare enkel og fin underholdning. Humor er det som sagt også massevis av og det betyr videoer med knall og fall, pranks, utrolige prestasjoner og massevis av annet. Og ja: det er videoer av dyr der også.