Det er så mye stress og jag i samfunnet vårt i dag og evnen til å kunne gire ned og ta det litt mer med ro blir bare viktigere og viktigere. Vi mener at musikk er selve kjernen med mennesket og å bruke musikk til meditasjon og avslapning er et fantastisk redskap å benytte seg av.

Nå er ikke dette ment som en reklametekst, men mer som et godt råd. Å lytte til musikk i hodetelefoner er noe helt spesielt og da snakker vi naturligvis om de telefonene som går over hele øret. I det øyeblikket du tar på deg slike så vil du oppleve at hele verden stenges ute og denne følelsen er utrolig god.

Vi anbefaler naturligvis Quiet Comfort-serien fra Bose når vi nevner hodetelefoner og det er selvsagt de aktive hodetelefonen det er snakk om. Du vet, de som stenger ute all lyd og som er et must å ha på seg når du skal ut å fly. Når du lytter til musikk med disse over ørene så får du en helt unik opplevelse. All lyd fra omverdenen er borte og det er ingenting annet enn musikken som flyter inn i øregangene dine. Det er så avstressende at det knapt kan beskrives – det må bare oppleves.

Så selv om mange sier at det er moro online som gjelder så er det ingen tvil om hva vår anbefaling er. Skal du virkelig slappe av så skal du virkelig slappe av. Å sette seg i godstolen med favorittmusikken på øret og bare lukke øynene er virkelig dét vi kaller for avslapping. Alt annet blir bare bleke kopier av fenomenet så her er det bare å følge vår anbefaling – for den er klar!

Spar penger og kjøp deg de hodetelefonene, og vi kan love deg at du aldri kommer til å angre. Det er en opplevelse som er helt spesiell.