Musikk er i følge vår mening, naturligvis, den mest komplette formen for underholdning som finnes. Den er så variert at absolutt alle vil like en eller annen form for musikk – det ligger rett og slett i genene våre!

Underholdning kan være så mangt og det vil være forskjellige hva vi lar oss fascinere av, men musikk er noe absolutt alle liker, det tør vi påstå. Musikk er universal og rører ved et eller annet i oss. Uansett hvilken alder eller kjønn så vil den universale gleden ved musikken engasjere deg på et eller annet plan. Noen vil foretrekke svensk danseband mens andre vil høre på elektronikamusikk, enkelte vil høre silkemyk jazz mens andre igjen har rocken som sin store inspirasjonskilde. Som du skjønner så finnes det musikk for enhver smak, og da mener vi virkelig for enhver smak.

Det er derfor vi lanseres nettopp musikk som den kanskje aller beste formen for underholdning, og det at den rører ved alle er det aller største styrken den har iboende i seg.

Hva slags musikk liker du? Er det én spesiell sjanger eller er du altetende og liker mange forskjellige ting? Hva er det som gjør at du liker akkurat den musikken du gjør? Hva føler du når du hører din favorittlåt? Blir du glad og opprømt, eller føler du rett og slett et deilig velvære?

Du ser: musikken rører ved de dype strengene i oss, og derfor er den som underholdningsform nærmest for uovertruffen å regne. Er det derfor ikke naturlig at vi som regel har sterke meninger om musikk når vi hører den? Tenk bare hvor kjapt vi setter musikk i bås og kan komme med til dels knallhard kritikk når vi ikke liker den? Vi er noen tøffe meningsytrere når det kommer til musikk, og det kan sannelig ikke være lett å være musiker – spesielt ikke med internettet i dag hvor alle kan lufte tankene sine fritt.

Men slik er verden og slik er musikkens vesen – den engasjerer voldsomt og derfor er det den beste underholdningsformen som finnes… tør vi påstå!