Vi må nesten henvise deg til en litt spesiell side som inneholder mye meget bra underholdende materiale som garantert vil få deg til å bli sittende og trykke det frem og tilbake i flere timer!

Vi havnet der ene og alene på grunn av et lite søk etter en viss Luca Stricagnoli som vi såvidt hadde hørt litt om tidligere, og det vi fikk se var så ufattelig imponerende at vi fikk et aldri så lite kjevedropp! Vi synes det er morsomt med mennesker som innehar spesiell og ekstreme musikalske egenskaper og dette fikk vil til fulle se da vi oppdaget denne videoen.

Det er snakk om en stor klassiker den unge italienske gitaristen fremfører på sin akustiske gitar, og det er AC/DCs Thunderstruck! Dette er en låt som uten tvil begynner å bli utspilt etter mange år i populærmusikkens søkelys og som en definitiv rockeklassiker, men dette var virkelig en stor høydare.

Å få en nytolkning som dette hvor mannen trakterer en gitar mutters alene men samidig får det til å høres ut som et helt band er så imponerende at vi rett og slett ikke har ord – du er bare nødt til å klikke på lenken og oppleve det hele selv. Dette er musikalsk genialitet i stort monn og som garantert også vil få din kjeve til å begynne å sige nedover – det er ingen vei utenom.

Å finne sider som dette er bestandig en behagelig overraskelse og når man ser for et flott opplegg denne gjengen har fått til så fortjener det saktens en skikkelig deling! Vi anbefaler deg derfor å stikke innom, sjekke ut Mr. Stricagnoli og dessuten sjekke litt rundt på de andre artiklene som finnes der. Der vil du finne både morsomme og kanskje til og med litt smertefulle ting – men det er tross alt bare uskyldig moro… for det meste i hvert fall!