Festivaltips og generelle musikktips er noe vi er interessert i å dele med våre lesere, og nylig la vi ut en liten artikkel som omhandlet finansiering av slike herlige musikkturer – og vi fortsetter litt i den samme gaten i dag.

Døgnvill er som kjent en festival som tidligere ble arrangert i Tromsø og som var særdeles populær. Dessverre klarte den ikke å få hjulene til å gå rundt, men hjemmesidene deres lever allikevel videre. Vi kom tilfeldigvis over siden deres nå nylig og snoket egentlig bare litt rundt for å sjekke litt. Vi kom der over en artikkel som gikk på dette med bruk av kredittkort på festival og syntes rett og slett det var interessant lesning.

Litt humoristisk vinklet syntes vi også det var og egentlig veldig ærlig på hva som skjer på en festival, og noe annet hadde vi egentlig ikke forventet av nordlendingene! Kort oppsummer: på en festival drikker man og kan blir ‘snytt og god’, og da er det greit at man har kontroll på hvordan pengene brukes. Kredittkort er ok, bankkort ikke fullt så ok. Gjør man noen dumme valg er det bedre at kredittkortet blir tappet enn at bankkontoen blir tynnet ut, og det er jo i og for seg helt sant. Vi anbefaler at du tar en nærmere kikk på denne artikkelen ettersom den var god lesning. Gode tips i forbindelse med festivaler får man ikke mange nok av, og det er ingen tvil om at garvede folk kjenner godt til livet på ‘slettene’. Den er ikke nødvendigvis noen dans på roser, og er man uheldig er det naturligvis kjekt at man har gjort de riktige forberedelsene i forkant. Føre var bedre enn etter snar, er det ikke så de sier?

Så vi foreslår at du ‘hører’ på nordlendingene og hva de har å komme med – de har sikkert vært ute en vinternatt før!