Det er mange som ønsker å kjøpe seg nye instrumenter, og det er mange som faktisk gjennomfører det også – selv om de kanskje ikke har helt råd. Det er mange som løser dette med å dra kredittkortet men dette er ikke bestandig like lurt, og spesielt ikke hvis beløpene blir store!

En høy kredittkortgjeld som skal betales ned er dårlig økonomisk håndverk, det er noe de fleste forstår. Årsaken til dette er naturligvis at det er dyrt å betale ned slik gjeld over tid, og det kan nesten føles som om at man aldri blir ferdig med et slikt prosjekt. Rentene er høye og spiser opp mye av de innskuddene du gjør på kontoen din, og dermed står kortet og trekker og trekker mer og mer penger fra din konto.

I slike tilfeller hvor du opplever dette er det smart å refinansiere kortet ditt med et lån av et eller annet slag. Det er mye bedre med et forbrukslån hvis du planlegger å betale ned over tid, og grunnen til det er naturligvis lavere renter men at du også får en tydelige horisont på når du er ferdig å betale for instrumentene dine.

Du kan lese mer om kredittkort og refinansiering på denne siden.

Ha en suveren og musikalsk helg!